tirsdag 23. juni 2009

Ferie i San Agustin



Skal du på ferie til San Agustin, kan det være lurt å ta turen innom vår hjemmeside om ferieleiligheter på Gran Canaria. Vi har avtale med flere private leiligheter som du kan få leie til en billig penge.

Vi har flere års erfaring med utleie av ferieeiendom på Gran Canaria, og har gått markedet nøye etter i sømmene for å finne utleieleiligheter i San Agustin, men også andre plasser på øya. Vi satser på ferieboliger og ferieleiligheter i høy klasse. Vi kan tilby ukesleie eller langtidsopphold. Ønsker du en egen bolig så har vi også noe for salg. Er dere grupper som ønsker ting som treningsleir, sykling, fjellklatring og vandring etc. Så ordner vi det.

Gran Canaria har verdens beste mikroklima, som gjør øya til en behagelig og solsikker plass å feriere på. Bestill ferieturen uten mange fordyrende ledd, kikk på siden til Blue Canaria. Vi har også kontakt med ulike hoteller. Transport fra flyplassen eller leiebil bestiller du i forveien hos oss, så alt er klart til en avslappende ferie. Ta kontakt for bestilling, og ha en riktig god ferie i San Agustin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar